Objekt

 

Brf Dalslänten i Skövde valde Calida som entreprenör för fönsterbyte. Sommaren 2011 påbörjades första etappen. Byte av 250 st. Enheter. Våren 2012 startade andra etappen. Byte av 370 st enheter, samt tilläggsisolering och plåtinklädnad av väggpaneler under fönster. Även asbestsanering utfördes av Calida på andra etappen.

 

Stig Kylén på Brf Dalslänten berättar:
Anledningarna till att vi valde just Calida som entreprenör var många. Prisbilden var rätt, referenserna från tidigare objekt var mycket goda samt upplägget för hela arbetet kändes genomtänkt och strukturerat.
När första etappen nu är avslutad kan vi bara säga att utfört arbete mer än väl motsvarade våra förväntningar. Montörerna var mycket serviceinriktade och tillmötesgående. Inget verkade besvärligt och de hade en positiv och glad inställning som smittade av sig till alla boende. Det kanske berodde på att vi bjöd på så mycket kaffe? Fönstertypen vi valde till föreningen blev SP Balans. Det var många små detaljer som gjorde att valet föll på just detta fönster. Exempelvis de dolda gångjärnen, gerade hörn på aluminiumbeklädnaden och framför allt att SP är ett välkänt fabrikat som har typgodkännda produkter. Man känner sig väldigt trygg nu med dessa fönster, och dessutom är ju Calida väldigt lätta att få tag på om det skulle uppstå några problem. Deras service gentemot oss som kund är verkligen fantastisk.

Entreprenad 1Entreprenad 2
Entreprenad 3Entreprenad 4

Färdigställt fönsterbyte efter asbestsanering och tilläggsisolering på Brf Dalslänten, Skövde